Wat doet Lo Sono?

Lo Sono is italiaans voor ZIJN. Zijn wie jij werkelijk diep van binnen bent! Het is mijn bedoeling je te helpen weer terug te gaan naar wie jij oorspronkelijk bent.

Door het toepassen van Sensi-therapie en de aanvullende therapiŽn en technieken kom je bij je diepste gevoelens. Gevoelens die je bewust of onbewust misschien onderdrukt. Onderdrukte gevoelens kunnen zich op den duur uiten in lichamelijke en/of geestelijk klachten. Lichaam en geest raken dan uit balans. Door middel van Sensi-therapie toe te passen proberen we lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen kijken we naar een behandelmethoden die het beste bij jou past.
 

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende therapie-vormen en technieken.

Ieder mens is weer anders en uniek, en dus heeft ieder mens een op hem zelf afgestemde therapie nodig.

De eerste sessie beginnen we met een intake-gesprek, waaruit volgend direct de behandeling. Door mijn heldervoelend vermogen ben ik vaak in staat om gevoelens te signaleren die diep in jezelf verborgen zitten. Dit wordt vaak als erg helpend ervaren tijdens het gesprek en de behandelingen. We "delen" als het ware de gevoelens even samen. Zo kom je in het gesprek en in de behandeling dieper in je kern waardoor je in staat bent om helderheid te verkrijgen in je problematiek en door het toepassen van verschillende technieken, afgestemd op jou als uniek mens, ben je in staat om dit direct diep los te laten. 

 

Indien nodig test ik met een biosensor verschillende technieken en metingen toe.

De volgende onderdelen worden dan gemeten:
- Hypoglycemie dieet
- AllergieŽn
- Bloesem-edelsteen remedies
- Burn out
- Drukpuntmassage
- Holistic pulsing
- Emotional freedom technics (E.F.T.)
- Lichamelijke tekorten (orthomoleculair)


Alle behandelingen zijn gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Deze behandelingen kunnen heel goed samen gaan met bestaande reguliere therapieŽn en voorgeschreven medicijnen.