Introductie

vakantie frankrijk juli 2012 018

Mijn naam is Wendelien Kuenen en woon in Varsseveld. Ik ben getrouwd en heb twee hele lieve hoog sensitieve kinderen van 15 en 12 jaar oud.

Mijn hele loopbaan heb ik in de zorg gewerkt. Eerst 10 jaar als ziekenverzorgster op de psycho-geriatrie afdeling. Daarna enkele jaren in de terminale zorg. Al tijdens het werken in de zorg werd ik erg getrokken naar de psyche van de mens en de samenhang tussen lichaam en geest. Op mijn 20ste wist ik al dat ik "later" een eigen praktijk willde runnen om de mens te helpen in zijn zoektoch door het leven en de zoektocht in hem zelf. Al heel jong merkte ik dat ik veel dingen aanvoelde van mensen, soms gewoon dingen wist die je simpel weg niet zomaar kon weten. Zo kwam ik er na jaren achter dat ik heldervoelend en helderwetend ben en dit is een groot onderdeel in de behandelingen.

In al deze jaren heb ik verschillende studies en opleidingen gevolgd op het vlak van geestelijke en lichamelijk welzijn en spirituele ontwikkeling.

- Reiki: Door middel van hand op legging geef ik levensenergie of kosmische energie door, met als doel jouw energie-niveau weer in balans te brengen, zodat lichaam en geest weer kunnen helen. Deze heling vind plaats op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest zodat er een proces van innerlijke groei en heling ontstaat.

- Nummerologie: Bij onze geboorte kregen we een naam, van het universum kregen we een getal. Nummerologie is de studie van getallen en hun symbolische betekenis. Het geeft een beter inzicht in je levensloop.

- Sipituele ontwikkeling: Het begeleiden in het contact maken met je Gids en met je ziel/ Hogere Zelf.

- Basiscursus Nei: Nei is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzonder snelle en plezierige manier aan te pakken en defenitief los te laten.

- Sensi-therapie: Sensi-therapie is is 1 van de meest effectieve gecombineerde methodes om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Het is een samengevoegd protocol met verschillende behandelmethodes, waarbij je uittest wat jij als specefiek persoon nodig hebt om weer heel te worden en te zijn.

- TSU-massage: TSU-massage is een massage techniek die bedoeld is om remmingen en blokkades los te maken en innerlijke vrede te ervaren.

 

Het is een voorrecht voor mij om de ander te mogen helpen bij zijn of haar zoektoch in zichzelf!