Sensi-therapie

Sensi-therapie brengt je terug bij jezelf!

Wanneer lichaam en geest in onbalans zijn kunnen er blokkades ontstaan die leiden tot klachten op lichamelijk en/of emotioneel gebied. Sensi is er op gericht om jou als persoon, zowel je lichaam als geest, weer zo snel en efficiŽnt mogelijk in balans te brengen.

De verschillende therapievormen zijn oa:

* Drukpuntmassage: Met deze techniek sporen we de oorzaak/oorzaken op van je onbalans en brengen we het proces van heling op gang.
* E.F.T.: Dit staat voor Emotionaal Freedom Techniek en werkt zeer effectief bij het loslaten van emotionele lading zoals trauma’’s, verdriet en angst.
* Holistic Pulsing: Dit is een zachte massagetechniek wat ondersteunend werkt in het gehele proces.
* Edelsteentherapie: Een edelsteenlegging werkt ondersteunend en verzachtend bij verschillende processen.
* Voeding en allergiemeting: Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen “tijdelijke gifstoffen” meer het lichaam binnen.
* DiŽten: Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het lichaam weer in balans.
* Orthomoleculair: Soms is het nodig om je lichaam tijdelijk aan te vullen met vitamines en mineralen.
* Remedies: Het kan nodig zijn om als ondersteuning bij lichamelijke en emotionele processen een remedie in te nemen. Dit versnelt het genezingsproces.
* Burn-out therapie: Door bepaalde meridiaanpunten te verwarmen (dmv wrijving) en met elkaar te verbinden, stromen ze weer beter door en lossen de burn-out klachten vaak snel op.